Fogszabályozás. Szeretne fesztelenül mosolyogni? Szeretné kihasználni a kellemes mosoly másokra gyakorolt hatását? Szeretne ép és egészséges fogazatot?

Rendezetlen fogazat esetén a fogszabályozó alkalmazása jelenti a megoldást. Fogszabályozó beavatkozás nélkül Önt olyan hátrányok érhetik folyamatosan, amikről talán nem is tud. Olvasson tovább, és tájékozódjon arról, milyen hatásoknak van kitéve nap, mint nap.

Fogszabályozás nélkül?

Amennyiben Ön éppen ezen az oldalon van, akkor valószínűleg komolyan felmerült Önben ez a kérdés. A lehető legjobb helyen jár.

Az emberek többségét esztétikai szempontból zavarja a kusza fogazat, ezért fogszabályozás révén szeretnének ezen módosítani. Azonban érdemes megemlítenünk, hogy az esztétikai szempont csupán egy a sok közül, mely miatt a fogszabályozás szükséges.

Az alábbi felsorolásban az egészségügyi kérdéseket csak megemlítjük, erről lentebb bővebben lesz szó.

Milyen hátrányok érik Önt fogszabályozás nélkül?

Megjelenés 

A megjelenés ma sokkal fontosabb, mint néhány évvel ezelőtt. Akár karrier, akár más szempontból tekintünk az életünkre, a verseny jóval kiélezettebb. Ezért nem mindegy, hogy megjelenésünk mennyit lendít a dolgokon. Ezen a fogszabályozás, a rendezett fogazat többet segít, mint gondolnánk.

Megjelenés szempontjából nem csak a látványon van a hangsúly, hanem az Ön magabiztosságán is. A rendezett fogsor magabiztosabbá tesz, ami akár észrevétlen is lehet, ám mindenképpen előnyt jelent.

Fogápolás 

Ahhoz, hogy a fogazat megfelelően tisztítható legyen, szükség van arra, hogy minden apró zug elérhető legyen. Ez kizárólag rendezett fogazat esetén érhető el.

A kusza fogazat egy része mindig elérhetetlen lesz a fogkefe számára, ahol óhatatlanul kialakul a rettegett fogszuvasodás. Tartósan fennálló helyzetben ez akár a fogak elvesztését is jelentheti. Mindössze fogszabályozás kell ahhoz, hogy tökéletes fogápolást végezhessünk.

Tiszta kommunikáció 

A tiszta kommunikáció – itt az élő beszédre gondolunk elsősorban – a megjelenés után kellett volna, hogy következzen, hiszen éppen azokat a momentumokat erősíti, amiről ott volt szó. A megjelenés, a másokra való hatásunk, mind ide tartozik.

Muszáj szembenéznünk azzal a ténnyel, hogy a tiszta beszéd kizárólag ép és rendezett fogazattal kivitelezhető. Megdöbbentő eredmények érhetők el ezen a téren fogszabályozás után.

Önnek mennyire fontos a másokra gyakorolt hatása? Szeretné akár 50 százalékkal megnövelni mondanivalója hatékonyságát? A fogszabályozás a megoldás!

Rágási nehézség és ízületi problémák 

Fogszabályozás nélkül az egyenetlen terhelés miatt rágási nehézségek lépnek fel. Amennyiben ez tartósan fennáll, akkor ez állkapocs-ízületi problémákhoz, valamint fájdalmakhoz vezet.

Fontos tudni, hogy a rágási nehézségek és az ezzel kapcsolatos fájdalmak minden esetben emésztési problémává csúcsosodnak ki. Sok esetben ez annyira lassan, fokozatosan történik, hogy az ember észre sem veszi, csak amikor már igazán nagy problémák adódnak. Az emésztési gondok további betegségekhez vezetnek, melyeket jobb idejében elkerülni. Ebből világosan látható, hogy az egészség megőrzéséhez mindenképpen szükséges a fogszabályozás.

Fogszabályozás egészségügyi kérdései 

Szeretne Ön is ép és egészséges fogakat?

A legtöbb ember esztétikai okokból vállalja a fogszabályozást, ám érdemes megemlítenünk, hogy ez egészségügyi szempontból is fontos kérdés. Fogszabályozás után nem csak gyönyörű mosoly lesz a jutalmunk, de ép és egészséges fogazat is.

Rendezetlen fogsor esetén a szájüregben rendellenes erőhatások lépnek fel, ami fogágybetegséghez, a fogtorlódás pedig fogszuvasodáshoz vezet. Amikor a fogazat nem minden része érhető el fogápolás során, akkor óhatatlanul is problémák adódnak. Márpedig rendezetlen fogsor esetén ez a helyzet áll elő.

Ezzel azonnal el is érkeztünk a fogszabályozás gazdasági kérdéséhez. Néhányan úgy tartják, hogy a fogszabályozás drága folyamat, ám a fentiek ismeretében érdemes végiggondolni, hogy a tönkrement fogak pótlása a fogszabályozás árának sokszorosába kerül. Tehát, anyagi szempontból a fogszabályozás a leggazdaságosabb választás.

Felnőtt kori fogszabályozás 

Régóta fennálló tévhit, hogy a fogak szabályozása csak gyermekkorban végezhető el.

Évtizedekkel ezelőtt valóban ez volt a helyzet, ám a technológia fejlődésével ma már eltűntek a korlátok. A felnőtt fogszabályozás bármely életkorban lehetséges. Az sem jelent akadályt, ha Önnek már meglévő fogpótlása, implantátuma van.

Attól sem kell tartani, hogy a fogszabályozó alkalmazási ideje alatt ez nehézségeket jelentene a megjelenésében. Ma már ez is megoldott kérdés a láthatatlan fogszabályozók alkalmazása által.

Javítsa élethelyzetét! Vállalja Ön is a fogszabályzó használatát, és éljen egy minőségi, egészséges életet!

Jöjjön el hozzánk díjmentes konzultációra még ma!

Kapcsolat

+‎0620-315-2884

kalvindental@gmail.com

1085 Budapest, Üllői út 16/b. 2. em. 10.